Skip to main content
Ihmiset haluavat syödä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa – myös hybridityössä
Businessopas
Mediaplanet
Yritystoiminta
Kasvu ja kansainvälistyminen
Johtaminen ja ura
Digitalisaatio
Logistiikka
Lisää
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Ruokailu ja työ
Ruokailu ja työ
Ihmiset haluavat syödä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa – myös hybridityössä
Korona-aika jätti monet työpaikkaruokailun ulkopuolelle ja kasvisten syönti romahti. Poikkeusolojen tuomaa kuormitusta nosti osaltaan kaikkien päivän aterioiden suunnittelu ja valmistaminen. Kokkaamisesta katosi ilo.
Ruokailu ja työ
Pippa Laukan vinkit työpäivää tukevaan ruokailuun
Ruokailu ja työ
Oman kehon rytmejä kannattaa kunnioittaa