Skip to main content
Ihmiset haluavat syödä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa – myös hybridityössä
Businessopas
Mediaplanet
Yritystoiminta
Kasvu ja kansainvälistyminen
Johtaminen ja ura
Digitalisaatio
Logistiikka
Lisää
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Terveenä työssä
Ulkoistaminen
Yritysturvallisuus
Kaupan alan tulevaisuus
Energia
Tulevaisuuden elintarviketeollisuus
Teollisuus
Innovaatiot
Liikematkustaminen
Kokoukset ja yritystapahtumat
Sijoittaminen ja säästäminen
Kouluttautuminen
Julkaisut
Meistä
Ravinto
Ravinto
Ihmiset haluavat syödä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa – myös hybridityössä
Korona-aika jätti monet työpaikkaruokailun ulkopuolelle ja kasvisten syönti romahti. Poikkeusolojen tuomaa kuormitusta nosti osaltaan kaikkien päivän aterioiden suunnittelu ja valmistaminen. Kokkaamisesta katosi ilo.
Ravinto
Pippa Laukan vinkit työpäivää tukevaan ruokailuun
Ravinto
Oman kehon rytmejä kannattaa kunnioittaa
Ravinto
Viritä aivosi huippusuorituksiin
Ravinto
Huippukokkikin tietää, että syömällä hyvin jaksaa paremmin
Ravinto
Kristian Vuojärvi kannustaa: "Lisää kalaa lautaselle!"
Load more