– Tilaisuuden onnistumisen kannalta on tärkeää, että ruokapuoli on tyylikkäästi hoidettu. Asiakkaan tarpeisiin huolellisesti räätälöity menu ja laadukkaasti toteutettu palvelukokonaisuus vaikuttavat paljon siihen minkälainen mielikuva osallistujille tilaisuudesta jää, toteavat Heikki Liekola ja Pasi Pärssinen Pahe Catering Oy:stä.
Suomen kokkimaajoukkueessa parikymmentä vuotta sitten tutustuneella parivaljakolla on yhteensä yli 40 vuoden monipuolinen kokemus alalta. Heidät tunnetaan laatuun intohimoisesti suhtautuvina ruoka-alan ammattilaisina.
Heikillä on 15 vuoden kokemus Michelin-ravintoloista, hän on Vuoden kokki 2014 ja toiminut Suomen Bocuse d´Or -joukkueen valmentajana. Pasi on toiminut alalla vuodesta 1993. Hänen ansiolistaltaan löytyy muun muassa kymmenen vuoden pesti Fazer Amicalla edustuspuolen kouluttajana ja muutaman oman ravintolan pyörittäminen.
Vankka tuotekehitysosaaminen yritysten tukena
Kiinnostavana osaamisalueena Pasi ja Heikki nostavat esille yrityksille tehtävät tuotekehitys- ja konsultaatioprojektit, kuten ravintolaketjujen menu-uudistukset.
– Taustassamme yhdistyvät fine dining -osaaminen ja teollisen puolen kokemus tavalla, joka avaa asiakkaan tuotekehitykselle raikkaita ja uusia mahdollisuuksia.
Heikki ja Pasi painottavat laadun merkitystä kaikessa toiminnassa. Massamenujen sijaan jokainen tilaisuus räätälöidään tarkasti vastaamaan asiakkaan toiveita, olipa kyseessä intiimi illallinen tai suuri yritystapahtuma.
– Pienenä ja joustavana kahden miehen yrityksenä olemme ilman välikäsiä tekemisissä asiakkaan kanssa alusta loppuun, ja meistä vähintään toinen on aina tilaisuudessa itse paikalla.
Henkilökohtainen palvelu vuorostaan näkyy asiakastyytyväisyytenä.
– Kyllähän se oleellisen kertoo, että valtaosa uusista asiakkaista löytää palvelumme olemassa olevien asiakkaiden suosituksesta, Heikki ja Pasi iloitsevat.
Pahe palvelee:
– Catering- ja Private Chef -palvelut
– Tuotekehitys, konsultointi ja koulutus
– Food Styling
Ruokaa huippuammattitaidolla