Skip to main content
ronjasalmi-teemuarina
Kokoukset ja yritystapahtumat

Vuoden puhuja ja juontaja sen tietävät: ”Puhumalla paras”

Kahdella kielellä vaienneessa maassa puheen voimaa on väheksytty. Nyt kulttuuri on muutoksessa.
HoReCa

Kari Aihinen: Hyvä catering lähtee asiakkaiden tarpeista

Kari Aihinen on kaapannut suomalaisten keittiöitä jo vuodesta 2013. Lisäksi hän hoitaa tottuneesti yritystilaisuuksien cateringia.
Tapahtumasuunnittelu

Tiedostatko ruohonjuuritason vaikutusvallan?

Vastuu yritystapahtumien järjestämisestä on yleensä sihteerin tai assistentin harteilla. Tässä menestyminen edellyttää onnistumista tapahtumaa toteuttavien yhteistyökumppaneiden valinnassa. Asiakaskunnan verkostoituminen ja parhaiden kokemusten jakaminen lisää painetta laadukkaaseen tapahtumatuotantoon ja edistää koko alan kehittymistä.
Sponsoroitu

Ravintola Nokka tuo suomalaisen luonnon lautaselle

Ravintola hyödyntää lähialueen pientuottajien raaka-aineita aina kokonaisvaltaisesti, mikä on olennainen osa vastuullista filosofiaa.  Suomen luonto on täynnä makuja, jotka odottavat pääsyä lautaselle ja nautittavaksi. Ravintola Nokassa paikan identiteettiä ja ruokalistaa määrittävät juuri suomalaiset raaka-aineet – pientuottajien tuotteet ja villiruoka ovat keskiössä keittiössä, jossa kotimaisuus on keittiömestari Ari Ruohon mukaan sydämen asia. – Intohimonamme on tuoda … Continued
Sponsoroitu

Lohja – aitojen kokemusten kätkö

Työhyvinvoinnin kohteilta toivotaan nyt autenttisuutta ja massasta poikkeavuutta. Lohjalla persoonallinen ote on säilynyt niin palveluiden kuin elämystarjonnankin saralla.