Skip to main content
Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Yritystapahtuma on avain työhyvinvoinnin tukemiseen
Sponsoroitu

Jaana Kiilamaa

myyntijohtaja, Paviljonki

Hyvin suunniteltu yritystapahtuma tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden irtautua arjen rutiineista, vahvistaa tiimihenkeä ja lisätä työn imua, mikä edistää kokonaisvaltaista työhyvinvointia.

Jos on ollut mukana hyvissä firman bileissä, sen kyllä muistaa. Yritystapahtumat eivät nimittäin ole vain tilaisuuksia verkostoitua tai juhlistaa saavutuksia, vaan ne voivat myös toimia merkittävänä tekijänä työhyvinvoinnin tukemisessa. 

– Yritystapahtumat tukevat työhyvinvointia luomalla yhteisöllisyyttä sekä tarjoamalla konkreettisia työkaluja työhyvinvointiin esimerkiksi ajankohtaisen tiedon jaon, koulutusten tai muun asiasisällön kautta, messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin myyntijohtaja Jaana Kiilamaa sanoo.

Yritystapahtumia on monenlaisia; puhtaasti henkilöstötapahtumia, kuten henkilöstöinfoja, tyhy-päiviä, vuosijuhlia ja pikkujouluja tai asiapitoisempia kokouksia ja seminaareja. Tärkeintä Kiilamaan mukaan on ihmisten kohtaaminen. Erilainen, moniaistillinen tapahtumakokemus tarjoaa kaivattua vastapainoa työpaikan arjelle.

– Siksi me Paviljongissa haluamme panostaa jokaisen tapahtuman elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen, oli kyseessä sitten juhla tai koulutus. 

Paviljonki – tilaisuuden kokoon katsomatta elämys aina suuri

Jyväskylän Paviljongista löytyy toimivat ja monipuoliset tilat kaikenlaisiin toteutuksiin, oli kyseessä sitten pienempi kokous tai seminaari tai esimerkiksi useamman päivän iso tapahtuma, joka pitää sisällään erilaisia osa-alueita päiväohjelmasta iltajuhlaan.

– Meillä on 1200 henkilön auditorio, joka on muunneltavissa kolmeksi pienemmäksi auditorioksi, useita kokoustiloja, viihtyisät ravintolatilat sekä 20 000 neliömetriä hallitilaa, jonka käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus – ja katto – on rajana, Kiilamaa kertoo. 

Juuri tilojen monipuolisuus on Kiilamaan mukaan parasta. Paviljongin ammattitaitoinen tuottajatiimi konseptoi asiakkaille jatkuvasti uusia, rohkeita ja erilaisia tapahtumatoteutuksia.

– Vankkana päämääränämme on murtaa tylsien tapahtumien ja pönötyskokousten myyttejä. Yritystapahtuma voi aidosti olla upea kokemus.

Onnistuneet Ärräpäivät

Ärräpäivät 2024 järjestettiin Paviljongissa 30.–31. tammikuuta 2024. Tapahtuma tarjosi R-Kioskin yrittäjille monipuolisen ja antoisan kokonaisuuden, ja osallistujat pääsivät osallistumaan aluekokousten lisäksi yhteiseen seminaariin ja tutustumaan messuilla tavarantoimittajien uutuustuotteisiin.

Ylitä Rajasi toimi Ärräpäivien tapahtumakokonaisuuden teemana, ja se näkyi muun muassa ohjelmassa rohkeiden, rajoja rikkovien ja inspiroivien ohjelmanumeroiden myötä. Ärräpäivät huipentuivat Gaalaillalliseen, jonka ohjelmassa päästiin nauttimaan juhlavan kolmen ruokalajin illallisen lisäksi muun muassa vuoden R-Kauppiaan julkistamisesta sekä huikeista Suomen musiikkitaivaan artisteista, Nylon Beatistä ja Maija Vilkkumaasta.

Ärräpäivät onnistui sopivalla tavalla yhdistämään hyödyllisen sisällön sekä viihteen. Tapahtuma tarjosi yrittäjille paitsi verkostoitumismahdollisuuksia, myös konkreettisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen. Hyvä henki, inspiroiva ohjelma ja yhteishengen korostaminen olivat keskeisiä tekijöitä tapahtuman onnistumisessa. Osallistujat kokivat saaneensa paljon arvokasta tietoa ja uusia ideoita, joita voivat hyödyntää omassa toiminnassaan.

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Paviljongissa voit järjestää juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat

Tutustu alta lisää tapahtumajärjestäjien palveluihin, tiloihimme, aikaisempiin tapahtumatoteutuksiin ja tuottajiimme.

Next article