Skip to main content
Etusivu » Kokoukset ja yritystapahtumat » Kokous ja kokkausta huippukokin opastuksella
Sponsoroitu

Ravintola Nokan idylliseen tiilimakasiinimiljööseen taidolla toteutettu ja hyvin varustettu elämyskeittiö Kokka on täydellinen paikka seuraavalle unohtumattomalle tilaisuudelle, olipa kyseessä yhteishengen nostatus tiimipäivässä tai muu paremman luokan palaveri.

Onko suunnitelmissasi työyhteisöä piristävä ja yhteisöllisyyttä lisäävä tiimipäivä? Kokka-elämyskeittiössä päivän voi aloittaa kokouksella ja sisällyttää siihen yhteisen kokkaushetken, jossa rennossa tunnelmassa kokataan ammattilaisten ohjauksella maistuva lounas tai illallinen.

Lounaskokkauksessa tärkeää on sujuvuus ja että aikataulu pitää, siksikeittiössä vietetään noin puoli tuntia ja siinä ajassa valmistetaan alkuruoka ja pääruoka. Koko päivän kestävän tai iltapäiväkokouksen päätteeksi sopii illallisen valmistaminen ja nauttiminen pidemmän kaavan mukaan.

Ravintola Nokan parvi Kokka sopii kokouspaikaksi 10–12 hengelle. Suuremmat ryhmät mahtuvat pitämään kokousta ravintolan rauhallisessa ja tunnelmallisessa takasalissa, jonne voidaan rakentaa paikat 14–20 henkilölle. Kokoukseen on helppo yhdistää Nokan keittiön valmistamat huippuateriat, oli tarve sitten aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle.

Virkistysjuhlat itse valmistetun elämysillallisen parissa? 

Perinteisen ravintolakokemuksen lisäksi Nokka tarjoaa mahdollisuuden astetta parempaan kokkikurssiin, jossa oma ryhmänne valmistaa ravintolan yläkerran erillisessä Kokka-keittiössä illallisen yhdessä huippukokin kanssa, hänen ammattimaisessa ohjauksessaan.

Kokkauskoulun aikana kokki kertoo raaka-aineista, opettaa niiden käsittelyä sekä neuvoo ja auttaa ruokien valmistuksessa ja esillepanossa. Nokan viiniasiantuntija kertoo ruokiin sopivista viineistä. Ja kun kaikki ruoat on saatu valmiiksi, on aika istuutua pöytään ja nauttia ruoasta ja palvelusta, kun henkilökunta tarjoilee ruoat ja juomat seurueelle. 

Elämysillallisen päätteeksi mukaan saa illallisen reseptit ja valmistusohjeet, jotta samat annokset voi tehdä uudestaan myöhemmin kotona. Kokka-elämysillallinen sopii 6-12 hengen ryhmille. Kokkaamiseen kuluu aikaa vähintään kaksi tuntia ja koko tapahtumaan kannattaa varata viisi tuntia.

Innostuitko kokkauskurssista? 

Ota yhteyttä ravintola Nokan tiimiin, suunnitellaan yhdessä juuri seurueellenne sopiva teema ja menu.  Lisätietoja palveluistamme: +358 9 6128 5600,
[email protected] tai lue lisää verkkosivuilta.

Next article